Saga S

Vem äter vi vår mat för egentligen?

Intressant är faktumet att vi mer och mer slänger upp bilder på Facebook av det vi stoppar i oss...samt faktumet att vi kommenterar och skriver om det som ANDRA skriver att de dricker och äter upp exempelvis till helgen...

Att "facebooka" om Facebook kan man kalla det. Mer och mer dyker det upp kommentarer om andra personers kommentarer och bilder. Dock har jag ingen smart-phone där jag kan "checka in" var jag befinner mig/shoppar/äter/umgås eller där jag snabbt kan visa för alla att VÅR brasa var störst på Valborg... eller göra andra avis på att "detta sitter jag och äter just nu".... Detta faktum passerar mig till den skara som får smasha på andra personers upplägg istället. Man blir den som säger "åååååh vicken duktig kock" eller "det däääär ser mysigt ut"... osv. Men samtidigt får det mig att undra: Ska det grillas för att man ska visa andra ATT MAN GRILLAR? Slänger vi upp maten "finare" på tallriken för att visa våra 369 vänner och bekanta på webforumet att "jag äter lyxigt och med stil"? ...eller hade maten vi äter faktiskt sett likadan ut i upplägget om vi inte knäppt och lagt upp den där bilden....? Äter vi för "vår egen skull" längre? ...bor vi på hotell och går på spa för att göra det mysigt för OSS SJÄLVA.... eller behöver vi bara visa andra att "vi allt kan ha mysigt"....?

Det är alltså en minst sagt lustig parallellvärld vi har hamnat i när man väl börjar tänka efter. Alla händelser kan man se i ljuset av vad någon kompis nere i Malmö skulle kunna säga om man tog en bild och lägga upp på just detta inom ca en halvtimme. Att vara med i stunden precis där man är blir att hänga med i hundratals personers stunder precis då DE äger rum också!

Spännande.... Men också stressande!

Vilken tur att jag inte riktigt filurat ut vad jag ska göra ikväll... Då får jag en stund att läsa på och bli lite avis på vad alla andra ska göra!! ;)

Ps. Bilden är på min middag jag "kasta ihop" igår haha. Fredagsmys efter härlig session och städning på gymmet! Det får väl kallas RETRO sådär 24h försent haha!

Trevlig helg!

 

 

Publicerat