Saga S

Att komma i stämning med rätt grejer!

Jag hävdar inte att jag är någon hälso-coach eller Anna Skipper som med piska får folk att tappa vikten. Men Placebo-effekter och metoder man tror på innerst inne är jag övertygad funkar för det ändamål man är övertygad om!

Så på ett seriöst och investerande vis har jag de senaste dagarna hjälpt mina aktivitetsintressen med att bl.a. se till att jag har ordentligt greppvänligt material under mina fötter, knän och händer då jag med min combo utövar den ibland mörbultande olympiska grenen YOGA i vardagsrummet. ÅÅÅÅÅÅh så harmonisk man blir. EFTERÅT haha... Däremot blir jag glatt överraskad då jag inser att jag NÄSTAN kan göra det där skuttet smidigt numera, då jag innan lånade en stretchmatta som nog var gjord av den värsta varianten av vattenresistent dykardräkts-material! Nu kan jag fokusera på positionerna och andningen och bäst av allt; avslappningen på slutet!

Och att hålla upp ögonen är inte illa det heller! Boxas har jag börjat göra i princip två ggr per vecka och trots min tidvis kassa ko-ordination (vadå, ska man försvara sig SAMTIDIGT?!) så är det riktigt lärorik. Jag har "tvingat" mig till ganska många sådana aktiviteter på senaste, vilket jag faktiskt tror är nyttigt! Man vill vara bra och duktig... men att skratta åt sig själv är enligt mig minst lika viktigt!!

Oavsett så såg jag ett ensamt box-handsk-par i en liten hörna på display på Stadium och då resten av de packeterade skönheterna (som inte ryyyyykte av svett eller hade konstigt söndermalet ludd längst in som gym-låne-handskarna...) var av annan färg och modell, visade det sig faktiskt att detta par var super-prissänkt då de va sista exemplaren. För under hundralappen kunde jag alltså under gårdagen med all styrka jag hade kvar efter morgonpromenaden och resten av jobbdagen slå ur mig all tänkbar frustration och spänning i ny fräsch och alldeles EGEN utrustning! :)

Hem kom jag först efter 22tiden då jag ju även har städuppdrag på gymmet då och då. Spikmatta (har en stor för ryggen....), detox-te med riven ingefära och färsk citron.... aaaaaahhh..... Jag flög nog lika mycket till himmeln som Kristi gjorde denna kväll för herrans många år sedan!!

Trevlig helg allesammans!!

Publicerat