Saga S

Kärlek på posten!

Varje dag kan jag konstatera att jag faktiskt inte uppskattar folk runt omkring mig eller min närmsta släkt som jag borde. Allt jag gör nuförtiden går på något märkligt vis genom FACEBOOK. Och vad händer när min syster inte har facebook?!

JO! Hennes födelsedag kommer inte upp som en påminnelse! :P Så i mitt egna lilla ekorrhjul kom jag PÅ hennes födelsedag ihåg att hon fyllde år. Trots att jag vetat om det flera veckor så lyckades jag blocka det totalt alltså....

Några av er kanske säger; "Men en födelsedag e väl inte så viktigt?".... Jo, i min värld innebär en födelsedag ett överraskningstillfälle och en chans att göra någon extra glad och känna sig liiite extra speciell... Jag personligen ÄLSKAR överraskningar (av rätt sort...?) och försöker hitta på små saker för andra så fort mina kreativa fingrar ges tid.  :)  

Nu vill jag slå ett slag för den bortglömda posten! Vem älskar inte att få BREV (som inte är vita med adressaten utskrivet på dator...) eller annat skoj i den ofta ekande lådan utanför dörren?! Handstil, roliga frimärken och stämplar, ovissheten i vad som gömmer sig därinne?! Det slår alla små röda pluppar i facebook-hörnet och polyfoniska sms-pip! Någon har fixat ihop något, skrivit upp ens adress, gått och postat detta MED TANKE och sedan väntat på tillfället då KANSKE denna person som får posten/paketet kan tänkas hitta det och öppna det! En dubbel spänning med längre förväntan! Och oftast är det förväntningarna och att man varit så "fyndig" eller liknande som är det bästa.... snarare än innehållet!  ;)

Just nu händer det sig också att Cloetta har lite "old-school-tattoo"-kärleks inspirerade brev/paket-förpackningar som uppmuntrar oss till att skicka choklad-kärlekspost! PERFEKT! Supersmidig liten kartong med lagom plats för det man själv känner passar personen i fråga! Dessutom finns på baksidan massa roliga boxar man kan kryssa i beroende på vem man vill skicka paketet till, varför och vad man vill göra med denna person! Färgstarka nagellack som matchade chokladen blev ett måste att sticka ner då jag strök runt på ICA i spretiga tankar! Ett sånt här paket skulle JAG vilja ha!! :)

Nu hoppas jag min syster.... som även fick ett härligt färgstarkt brev med smaskiga detaljer... kommer få denna kärlekshälsning innan hon läser om det här! Det vore ju onödigt att avslöja överraskningen!

Vem tycker du förtjänar en överraskning idag...?

Publicerat