Du är här

2014-05-18 - Hälsa
Foto: Håkan Nordström

Dags för Friska Örnsköldsvik

Friska Örnsköldsvik är tillbaka. Enkel, miljövänlig motion, frisk luft och hjärngympa på samma gång. Och allt är gratis. Vad mer kan du önska?

På mittuppslaget i senaste numret av Tidningen 7 hittar du den första kartan över terrängen runt sjukhuset och upp på Åsberget. 40 kontrollpunkter finns markerade och din utmaning blir att hitta så många som möjligt.

Under 2014 Kommer Tidningen 7 att publicera totalt tre detaljrika orienteringskartor över naturområden runt Örnsköldsvik. Kartsläppen sker den 16 maj, 4 juli och 22 augusti. Samtliga kontroller på de tre kartorna sitter ute till den 26 oktober.

Friska Örnsköldsvik är ett samarbete mellan orienteringsklubbarna OK Nolaskogsarna, Skogslöparna och Örnsköldsviks OK, Knowit, Tidningen 7 och Örnsköldsviks kommun.

Passa på att nu direkt registrera dig så att alla de kontroller du tar blir registrerade och du får chans att vinna fina priser. Priserna utgörs av sport- och friluftsartiklar till ett vinstvärde av hela 40 000 kronor. Ett extrapris kommer att lottas ut bland dem som har hittat och registrerat samtliga stolpar.

Printningsbara kartor i A4:

1:a kartan: Åsberget

Så snart vi publicerat fler kartor i Tidningen 7 lägger vi ut dessa här på sidan.

Klicka här för att registrera dig. Efter du har gjort det kan du läsa mer om hur du går tillväga mer praktiskt!

OM du får problem att logga in - maila till friska.ornskoldsvik@gmail.com så hjälper vi dig!

 

Dela med dig av denna artikel på: