Ung kultur

Bredbyns Gym

Gymmet drivs av kooperativet Anundsjö Framtid och det finns massa maskiner och vikter där, både för nybörjare och för de mer erfarna. De är ofta lite folk där också så du behöver aldrig vänta på att maskiner eller vikter ska bli lediga.

 

Vikter och maskiner
Det finns väldigt många olika maskiner på gymmet, springband, cyklar, rodd, crosstrainer, benpress (se bilderna). Det finns även fria vikter, så som bänkpress och hantlar. Det är stor variation på tyngden också, så både den starkaste och svagaste kan träna här.

Gå dit när du känner för det
Man behöver inte gå dit under någon viss tid på dagen, du får ett eget kort som du kan öppna dörren in till gymmet med. På så vis kan du själv välja när du vill gå dit och träna. Det är ingen personal där så ibland kan det hända att du är alldeles själv där. Det kan vara dåligt från en synvinkel men bra från en annan. Det dåliga är att man inte kan få någon hjälp om man skulle vilja ha det, men de bra är att priset inte är lika högt som på gym med personal. Det är det alltid någon som har städ-vecka så gymmet hålls rent och fräscht jämt.

Priser:
Medlemmar i Kooperativet       Studerande (max 21 år)     Icke medlemmar
Ett år:                          1 100 kr                                    800 kr                        1 500 kr
Sex månader:               600 kr                                     450 kr                           900 kr
Tre månader:               400 kr                                     300 kr                           550 kr
En månad:                    280 kr                                     200 kr                           400 kr

Publicerat