Du är här

2012-06-01 - Michaela Ö
  • Solnedgången äger rum senare och senare. Ljusa nätter är det bästa med Norrland!
  • Jag har varit på jakt efter en stuga, men tills dess tillbringar jag gärna tid i vänners stugor!
  • Min omklädda loppis-pall agerar fotpall framför tv:n. Pst! Jag har lite fårtyg över om någon är intresserad.
  • Ring så städar jag! :) Ps, vilken rymlig bil jag har alltså. Imponerad.

Städat bort vårvinter dammet

Nu är det juni och jag sitter här framför mitt favo-nyhetsmorgon, dricker en kopp ”koppkaffe” från min superbra Nespressomaskin, och tänker att det borde typ vara sommar.

Igår var det slutstädning i källaren jag gjort fin inför visning (i helgen?) och det blev godkänt – tillslut. De två äldre tanterna som äger fastigheten agerade Kapten och Kock, tog på sig vita handskar, drog med fingret på lister och i vrår. Påbackning på lik-frysboxen, annars var det tydligen bra städat. Tackar, tackar! Så jag tog helg och brummade iväg med städomobilen. (För ett tag sedan ville jag starta en städfirma, ”Städomobilen”, att ha som sysselsättning på ledigheterna. Sedan kom jag på att det kan ju vara svårt att hitta kunder som accepterar ostädat i tio veckor mellan varven.)

Arbetet gav mig blodad tand så nu är det rent och snyggt hemma i min lägenhet, loppis-pallen har äntligen fått fin fårullsklädsel och alla mina kläder är rena. Sedan blev jag bjuden på middag ute i en väns stuga, då kändes det lite som sommar. :)

Dela med dig av denna artikel på: