Saga S

Ingen tid är förlorad tid...

Innan jag började blogga för tidingen 7 hade jag en privat blogg med syftet att peppa folk runtomkring mig att se på livet ur ett lite mer positivt ljus! Jag kommer tid till annan använda lite material från den som i dagens tänkvärda exempel! :)

 


Från: Sagaloveslife@bloggplatsen.se 

"Ingen tid är förlorad tid" myntade min kloke bror över en kopp te häromkvällen. Jag andades djupt och målade upp orden och ett gammeldags urverk som långsamt och tydligt tickade på framför ögonen. Men inte i en stressande takt, utan i ett lugnt och harmoniskt tempo som gav trygghet och ro.

Vad man än avsätter sin tid för, har man den åter i något annat avseende. Är det arbete, hobbys eller umgänge skapar och formar varje tillfälle och situation dig som människa. Ingenting är gjort i onödan och allt du gör leder vidare till något. Och ur någontinget.... letar jag det positiva och konstruktiva!

Så stryk hemska tankar om att ha ödslat tid utan nytta eller att befinna dig i ingentinget ett tag. Det leder alltid någonstans. Och i detta någonstans kan du genom aktiva val styra ditt öde vidare om du vill! Men framför allt; Se tillbaka med värdighet och meningsfullhet på vad du företagit dig! Det är tiden bakom dig som har bidragit till den du är idag!

Ingen tid är förlorad tid.... ;)

Publicerat