Musik

Here I go again

O’Learys toppar sommarens digra bokningslista med eurodancefantomen E-Type som kommer till Ö-vik nu på fredag.

Med hits som This Is The Way, Here I Go Again, Paradise, True Believer och inte minst den officiella låten för fotbolls-EM 2000 – Campione – har E-Type sålt massor av plattor. Hösten 2011 deltog han också i TV4:s ”Så mycket bättre” och gjorde bland annat en tolkning av Lalehs ”Snö” som gick upp på iTunes förstaplats.

Men E-Type sysslar inte bara med musik. Han har exempelvis skrivit ”Sveakampen”, en ungdomsbok om vikingar, och han driver vikingakrogen Aifur i Gamla Stan i Stockholm. Under en kort period satt han även som ledamot av Stockholms skönhetsråd, och trots att han är hedersmedlem i Luleå Hockey lär han tas emot väl av ö-vikspubliken på O’Learys som presenterar en rejäl blandning av artister under sommaren.

– Vi försöker få en bra mix så att alla kan hitta något de gillar. Det är inte helt lätt att få upp artister hit till Norrland men vi tycker att vi fått till ett bra program, och det är ju väldigt kul att vi fick hit E-Type, säger Stefan Aspholm, restaurangchef på O’Learys.

Före E-Type (29/6) dyker Marmeladorkestern upp (27/6) och därefter följer Drängarna (30/6), David Lindgren (4/7), Lilla Sällskapet (18/7), Panetoz (25/7), Dj Brinkenstjärna (3-4/8) och Den Svenska Björnstammen (10/8).

Publicerat