Saga S

Fotoutstickare på en arbetsfri dag!

Ibland passar saker ihop schemamässigt bättre än vad jag kunnat vänta mig! En sol-i-moln dag som denna spenderades i den vackra lilla idyllen i Örnsköldsviks skärgård; Trysunda!

Fjällrävens vår/sommarkatalog skulle idag fotas och kläder visas upp framför linsen för att fortsatt visa att vår norrländska stolthet Fjällräven ska fortsätta sin expandering och överlevnad i bland annat Tyskland. Att jag är blond och ofta sätter håret i en fläta blir således inte till min stora nackdel... Och roligt hade jag på kuppen som gick ut på att med ett skönt gäng åka båt ut till Trysunda från Köpmanholmen och spatsera längst vackra röd-blå stugor, fiskelägen, stenrösen och jordkällare samt slutligen stega upp till en häpnadsväckande vacker utsiktspunkt, varifrån jag till och med kunde se Balesudden som jag besteg häromveckan! 

En riktig energikick gav även den goda äppelpajen och vaniljsåsen som matades in mellan de ca fyra kopparna kaffe vid det söta hamncafét. Båten tuffade sedan hem oss till fastlandet runt 17tiden och löprunda runt Hörnsjön kallade innan solen sågs gå ner från min fina balkong på Vikingahöjden! :)

Nu är det bara att ta sig an på jobbveckan!

Publicerat