Du är här

2012-07-27 - Teater
Foto: Marias Of Sweden

Småstadsliv(e)

Se gänget bakom Småstadsliv i en hysteriskt rolig föreställning, den 28.e juli i Folkets Park.

Ur handlingen: 

En ensam kvinna färdas genom den djupa hälsingeskogen när hon plötsligt får fel på bilen och tvingas stanna vid ett litet cafe längs med den ödsliga vägen. Det är här hela berättelsen börjar med en hisnande resa bland bindgalna bilmekaniker som jagar lurvpösar med både järnspett och skitiga lasson.

För att inte tala om dessa ängsliga, desperata och kontrollerande kvinnor i sina bästa år som viger sina liv åt att hitta det perfekta gubbskinnet. 

Eller dessa förväxta tonåringar till hårdrockare som drömmer om sitt stora genombrott som rockstjärnor eller denna enormt vänliga själ som omfamnar hela byn samtidigt som han rakryggat stoltserar med sin homosexualitet. 

Denna resa tar oss även med till två lätt förvirrade och stappliga herrar med stora arrangörshjärtan som skapar och arrangerar med stor passion och kliniskt kaos.

Den ensamma kvinnan gick in på ett cafe för att få hjälp med sin bil men fick något helt annat.

Gänget bakom Småstadsliv välkomnar nu till en, i deras ord, "hysterisk stund i sommargräset". 28:e juli når showen, som är en del i Svart & Rivigt-turnén, Örnsköldsvik och Folkets Park.

Dela med dig av denna artikel på: