Saga S

En vecka kommer lastad!!

Mitt i många glada semesterfirares vecka tar jag mig ut i lite naturskönare miljöer än stadens kärna. Trots mycket arbete på både Stadium och O'learys har jag fått chansen att medverka till Fjällrävens katalog och även promota intresset för naturen!

Från söndag till måndag övernattade jag vid Skulebergets "Rövarby" där det finns diverse hyss och bus att hitta på. Minigolf, labyrint och camping bl.a. Otroliga vandringsleder inom korta sträckor och fantastiska vyer!

Med en av Fjällrävens frontfigurer och en fotograf gav jag mig sedan på måndagmorgonen iväg med tre andra ivriga linslusar till Trysunda och förälskade mig i natur som färggranna fiskelägen och strandbitar vid hamnområdet. Detta blev även ett äventyr som gavs på onsdagkvällen vid Veåsand, bara en bit från Skulebergets entre Syd, då man bara svänger in på motsatta sidan från E4an (mitt emot centret Naturum). Efter någon minut uppenbarade sig camping och en härlig liten strand och liten pir ut i vattnet. Här fick jag testa lite kajakpaddling i den stilla nedåtgående solen och även en liten joggingtur blev det, trots att det mesta blev i syfte att fångas i linsen av en proffskamera!

I dessa bygder hade jag gärna spenderat mer tid, men tillfälle gavs inte denna kväll då min nya chef på O'learys bad om hjälp då någon blivit akut sjuk och restauranten/utestället i princip var fullbokat för kvällen...!! 

Genom länken nedan kan ni för övrigt se mer av vad Höga Kusten och området kring Skule har att erbjuda!! :)

http://skulenationalpark.se/

 

Det blev i övrigt alltså en lång jobbnatt för mig och hem fick jag inte pallra mina ben förrän kring 05.30 tiden då solen börjat steka på himlen. Tur att jag hade torsdagen ledig så att jag kunde gå upp strax efter lunch och njuta en kaffe på stan och lite sol på balkongen! :) 

Det blev det lite sämre av idag (fredag) då det blev Stadium-jobb med MASSIV REA - ta en reavara = 10% rabatt, ta två = 20% rabatt och samma sak upp till 50%!! Skynda fynda liksom!! ;)

Men lite fritid att sova och njuta en lugn promenad runt höglandssjön fick jag, med "mixed up" energidryck i högsta hugg. Djupa andetag i sjön natur innan jag nu laddar om för en ny späckad kväll på O'learys golv. Mina tankar går till många vänner och syskon som ikväll intar Ullevi och ser Bruce Springsteen! Va häftigt ändå!! Men... Om man JÄMT hade skoj och njöt så kanske inte allt roligt och härligt hade varit så supertoppen heller! Det ska kännas lite att förtjäna något bra tycker jag! :) Jag är som jag tidigare nämnt inne på att tatuera mig relativt snart och dessutom har tankarna börjat gå till att hälsa på några kära vänner i London i september/oktober! 

Längtan och förväntan är också fint! :)

Trevlig solig kväll på er, vad ni nu gör eller ser fram emot att göra!!

Publicerat