Du är här

2012-08-07 - Saga S
Foto: Saga Sundberg

One-piece och 1000 bitar...

Ibland vill man göra sig fin, gå ut och njuta av solnedgången i en mysig soffa på ett uteställe med infravärme och skåla. Andra gånger.... är man trött i kroppen men vill hitta på något mysigt och roligt hemma!

Så... en kväll som denna efter en jobbdag med regn ständigt påminnande att hösten står och flåsar runt hörnet... fick jag för mig att bryta förpackningen på Tintin-pusslet som jag köpte på Gotland i juni. Att ta det lugnt och slippa tänka på mer än "grön med grön" och kantbit mot hörnbit är precis vad jag behöver i en tillvaro som varit minst sagt hektisk och far-å-flygig! Jag börjar faktiskt se fram emot hösten och ett lugnare tempo - att kunna tända ljus och lägga sig tidigt utan att fundera på "borde man inte utnyttja dagens ljus på ett liiite bättre sätt?". För... det kommer inte vara ljust senare än 20tiden på kvällen!!

Och vad gör man inte bättre då än att lysa upp ett hörn och fiffla ihop ett pussel med ett roligt motiv?! Och på köpet fick jag en plansch också! (Grattis Saga 7-år gammal haha). Vuxen kommer jag då aldrig bli. Och med one-piece på ser jag väl ut att behöva börja mini-ettan igen! ;)

Men jag tror man behöver få känna sig lite liten ibland och göra lite simpla aktiviteter! :) Effektiv tid behöver varvas med lite pedagogiskt lugn!

Trevlig vardagskväll allihop!

 

Dela med dig av denna artikel på: