Du är här

2012-08-13 - Saga S
Foto: Saga Sundberg

En sista avnjutande kväll innan 16 pinnar "muck"!

Min sista jobbdag denna "sommar" var till ända igår lagom till starten av handbollsfinalen. Lite luddig i huvudet stegade jag ner på O'learys och beställde en chicken ceasar burgare och njöt friterad glass. Otippat nog slutade kvällen med bangolf!

 

Ännu en otippad talang att kasta bort kanske? Jag sköt både långt och rakt med vad som faktiskt är "fel håll" för mig. Redan i mina konståkningsdagar var jag som högerhänt konstig som hoppade med rotation just åt höger, och i backen är det goofy-style som råder. Oavsett var det härligt att en sista kväll i Övik innan "inryck" igen i Boden kunna slappna av och lapa lite sol under fniss av metall som slog mer i konstgräset än vad det gjorde på bollen!

Sammanfattningsvis har jag arbetat väldigt hårt den sista tiden och inte alls prioriterat rekreation... September månad ska jag ta hand om mig själv igen har jag kommit fram till! :)

Men.... kl. 05 imorse hoppade jag på tåget till Boden och slumrade till och från då solen steg upp allt mer. Jag träffade redan i taxin till kasernområdet en gammal lumparvän som varit laddare på en stridsvagn i min pluton under min tjänstgöring 2006-07 däremot. Back in business och vi fnittrade oss igenom massa minnen!!

Vi tog en nostalgipromenad ner på stan då vår uppställning var strax efter lunch och allt fanns kvar; Frasses, soldathemmet, Puben P och alla de andra minnesmärkena vi länge sedan sorterat i ett fjärran fack i minnesbanken. Sedan gick allt fort och det var stekande hett i kvav sensommarsol. Uthämtning av Ak5, utrustning och på med grönställ och kängor. Under 16 dagar ska jag nu åter försätta mig i krigsläge och återuppta kunskaperna och känslan för strid i min leopard stridsvagn 122....

Avdelning framåt..... MARSCH!!!

Dela med dig av denna artikel på: