Hockeybloggen

Hemmapremiär!

Ikväll puckar MODO igång säsongen på hemmaplan med första träningsmatchen. Vad kan vi då vänta oss? Seger tror jag, men de kommer få slita...

Länsderby och första träningsmatchen hemma. Ja, det är svårt att säga att den inte betyder någonting överhuvudtaget därför hur man än vrider och vänder på det är det mycket prestige ikväll. Gästande Timrå ser intressanta ut i år. Inte för att de har de namnkunnigaste laget och det mest meriterande, men just utav den anledningen att Kenta Norberg fått bygga laget som han vill med unga och hungriga spelare. Dessa kryddat med Seb Erixon samt Niklas Nordgren (som jag hellre sett i MODO-tröjan och hemflyttad till Ö-vik). Jag tror att detta lag kan överraska många i vinter och kan nog ta en del poäng även om plats 11 eller 12 känns rätt så given. Dock är laget grymt beroende av en bra start i serien. 

Matchbild att vänta. Jag tror att gästerna kommer att trampa pedalen i botten direkt och försöka ta MODO på fart och fläkt. Det är enda chansen för kollar man bredd och topp så är man chanslösa. Men det som gjort Timrå framgångsrika tidigare år med enorm intensitet och "go" i laget så kan man säkerligen ställa till det för Nolaskogsarna. Tipset är att MODO vinner, men det kommer bli grymt tight!

Publicerat