Du är här

2012-08-22 - Musik
  • April Divine bjuder på helt nya låtar på Rock och the Docks. (Klicka på pilarna för att se fler bilder)
  • Ö-viks tungviktare Absorbing The Pain. Foto: Peo Hedin
  • Ö-viksbandet Days Of Jupiter. Foto: Håkan Nordström
  • Itchy Daze från Hofors.
  • Sherlock Brothers från Mälardalen. Foto: Kristofer Lönnå
  • Smash into Pieces från Örebro. Foto: Katriina Mäkinen
  • Ö-viksbandet Solid Sound. Foto: Jana Damröse
  • South and Main från Sollefteå.

Nytt från April Divine

Lördagens stora rockfest Rock on the Docks blir större, bättre och längre än tidigare.

Större, bättre, längre – och dessutom utomhus. Helgens stora rockfest vid och i Fjällräven Center slår alla tidigare rekord. Dessutom med helt nya låtar från April Divine.

Inte mindre än elva band på scen, varav gräddan av Örnsköldsviks rockelit. Det får man njuta av på lördagens Rock on the Docks, som den här gången provar att köra det mesta utomhus.

– Det blir som senast men större, bättre och längre. Vi har tre scener utomhus och nattklubb inne för dom som kanske inte är jätterockfanatiker, säger arrangören Per Karlsson, tillika trummis i April Divine som bjuder på sommarens enda spelning.

– Vi spelade så mycket i fjol, bland annat i USA och Latinamerika, och i vår var vi ute med Takida. Dessutom har vi hållit på med vår nya platta som snart är klar.

Förutom April Divine har Per Karlsson engagerat så många som möjligt av de lokala storheterna – 7 Doors Hotel, som gärna lirar Europé, Absorbing The Pain, Days of Jupiter, Solid Sound  och Engine no.9, som alltså gör come back efter lång tystnad.

– Det ska bli riktigt roligt att höra dem igen.

Dessutom spelar Motley Cruel från Hudiksvall, Itchy Daze från Hofors, Sherlock Brothers från Mälardalen, Smash into Pieces från Örebro och Sollefteås South & Maine.

– Vi hade 500 pers senast och nu siktar vi på det dubbla. Ser vi att det ska bli tokregn kan vi flytta in scenerna, säger Per Karlsson som lovar nyheter från April Divine:

– Vi kommer att köra nya låtar som ingen någonsin hört.

Dela med dig av denna artikel på: