Du är här

2012-08-20 - Saga S
Foto:Saga Sundberg

Hopp och lek och att utnyttja tiden där man är!

Det ska hinnas med mycket saker när jag är ledig! Idag blev det istället för en "bakisdag på luckan"; tvättbyte, frukost innan 07, shoppingpromenad, 1h jogg och fotoexkursion till Rödbergsfortet, bad från bron till garageplan och en hel del pyssel!

Japp...!! Det är bara å hoppa ur sängen de morgnar som solen skiner och man själv får bestämma vad man ska göra! Frisk luft och solsken har hela dagen bjudit på, min sista lediga dag innan resterande KFÖ fortsätter (krigsförbandsövning var det nog.... skrev fel tidigare tror jag....).

Oavsett så behöver jag leka lite pajas innan det hela sätter igång igen, då jag är utsedd att vara duktig dagelev och logementschef för resten av mitt härliga grabbgäng de följande 8 dagarna! Skriver de sista inläggen rätt tight, då vår resa till Tåme (litet isolerat övningsområde med typ tre baracker....) är på onsdag, och det mest troligt inte finns något internet där.... Men jag kommer ha en hel del annat att fokusera på ändå, så utan tvekan kommer jag klara mig!

Men lite nervös är jag inför vad vi ska hitta på där..... PANG!!

Dela med dig av denna artikel på: