Hockeybloggen

Timander nöjd med starten...

MODO:s före detta backklippa trivs med livet i Dalarna och följer sin gamla förening i dess matchande. Att Leksand radat upp fina skalper gör inte saken sämre så här på försäsongen.

Mattias Timander är stor publik stor publikfavorit och många hade nog gärna sett honom på blå i FC, men nu huserar han i elitsatsande Leksand. Försvarsgeneralen säger själv när jag får tag på honom att det personligen gått lite trögt, men att det blir bättre och bättre. Som vanligt på försäsongen alltså. 
Leksand som lag imponerar dock med segrar mot Färjestad, MODO och nu senast Skellefteå. Imponerande. Visst, det är försäsong, men det är det väl för alla lag?
Mattias var ej med mot MODO då han spelade med icebreakers, men tycker personligen att de två senaste årens fjolårsfinalister ser vassa ut.
- Skellefteå ser riktigt intressant ut med många unga lirare blandat med dom nya och gamla som är kvar från ifjol, menar Timmy.

Ja, siktet är inställt på elitserien och visst skulle det vara grymt om vi fick se Timander i arenan igen - men då helst i en grön-vit-röd tröja...!

***

Match 2 mot Timrå ikväll. Tror vi kommer få se ett heltänt hemmalag som kommer att sälja sig dyrt. Intressant också att se hur Påhlssons frånvaro kommer påverka MODO. Tipset? Omöjligt att sia om. Kan gå hur som helst ikväll... 

Publicerat