Du är här

2012-08-31 - Saga S
Foto: Fredrik Åström

Träningspose och babylycka!

Weiho! Idag var jag med på en halvsida i 7an där jag summerade lite vad min blogg handlar om. Eller, kanske helt enkelt vad JAG handlar om rättare sagt! Tillbaka till min verklighet kom jag i onsdags…

 

Och spontana inslag av äventyr jag inte riktigt vet vad de leder till är ju min specialitet! Så när Friskis&Svettis-instruktören som även är involverad i Modo Hockeys verksamhet ringde och frågade om medverka till hemsidan för det nya ”Modo Sports Academy” kunde vara aktuellt svarade jag direkt ja! Att vara kreativ och brainstorma framför linsen i olika outfits och miljöer är ju bland det roligaste som finns har jag kommit på! Så igår fräschade jag till mig lite och panikcyklade upp på Skyttis för att (försöööka) se snygg ut OCH hoppa häck, svinga kettlebells och rivstarta ur startblock SAMTIDIGT! Snacka om multi-tasking! Paniken  kom sig i övrigt av att jag blev tvungen att dra ut på lite skönhetssömn då jag jobbat natt på O’learys…

I utbyte mot min blygsamma prestation får jag i alla fall göra fystester vilket är vad Modo Sports Academy kommer erbjuda idrottslag och privatpersoner; för att undersöka och sedan utvärdera och rekommendera den mest lämpliga träningen eller rehabiliteringen för personen/personerna i fråga! Jag tänker se vad jag går för mot slutet av nästa vecka tror jag!

I övrigt är jag skutt och lek för att jag för bara några timmar sedan blev faster för första gången! En grabb som jag redan döpt till Vidar då det både är dennes namnsdag och då det beskriver hur vidunderligt ruskig denna regndag har varit! Vi får se vilken åsikt barnets föräldrar (min bror och hans flickvän alltså) har däremot, haha! Jag får nog ta och hoppa på en Y-buss mot Stockholm snart i alla fall för att syna detta lilla mirakel till spektakel!

Dags att göra sig redo för nästa jobb nu (o'learys)! Nyss hemkommen från Stadium där en vidunderlig mängd vantar och vinterkläder strömmat in som jag under sång och dans packat upp på häng och i olika korgar. Är det dags att välkomna vintermörkret redan?! Jaja, jag vill då fira Vidars dag med att bjuda på en lite barnslig bild där jag filurar på om jag ändå inte kan stå på huvudet fortfarande?!

När testade du att stå på huvudet sist?

Dela med dig av denna artikel på: