Du är här

2012-09-03 - Saga S
Foto är hämtat från fjallravencenter.se

Ett andra hem för tjejerna ”på trean”… och 7600 andra förstås!

Solen sken då jag vid lunch traskade ner till Fjällräven Center där jag med säkerhetschefen diskuterade och löste rekryteringen av dörrvärdar till tredje våningen inför hockeysäsongen 12/13.

 

Fjällräven Center (eller Arenan som jag felaktigt fortfarande brukar säga) ser jag numera som ett andra hem. En plats vilken jag längtar att gå till varje gång det drar ihop sig till olika evenemang eller ishockeymatcher. Mitt uppdrag där är att möta människor i ingången till restauranten/ logerna och visa dem rätt samt upprätthålla reglerna om alkoholtillståndet (var det får konsumeras och inte). Atmosfären är alltid laddad av viljor och förhoppningar, glädje och utbrott. På en sportarena LEVER verkligen människor och är sig själva! När jag kommer till arenan översköljs jag ständigt av känslan som skriker VI ska ta det, VI ska vinna; TILLSAMMANS. En gruppkänsla och en gemenskap är vad Fjällräven Center betyder för mig. (Och skulle vi förlora, så går vi ut med huvudet högt allihop ändå!)

Utöver detta har Fjällräven Center även fantastiskt god mat (luncher på vardagar och självklart middagspaket vid matcherna)med den bästa utsikten; A-lagets träning! Hur kan man bättre få en känsla för vad spelarna senare presterar på match? Jag tror att man behöver bekanta sig med dem utanför strålkastarljuset och de skarpa tekningarna där publiken visslar av lycka eller buar av besvikelse. De är mer än så! De är tränande, svettande och slitande individer som strävar efter målet att upprätthålla bygdens ära och kämparglöd!

Efter diskussion och mail-sortering har jag och säkerhetschefen äntligen kommit fram till ett grymt gäng tjejer som ska inta dörrposterna inför höstens bataljer. Informationskväll och genomgång av arbetsuppgifter blir det senare i veckan. Jag har en underbar magkänsla och tror att det blir en riktigt härlig grupp med glada och inbjudande smilband! Vistelsen avslutades med lite småsnack över den härliga buffélunchen med tillhörande kaffe samt lite snokande uppe på översta våningen där Modo Sports Academy har sitt testrum med cyklar och annan gymutrustning. Snart ska ju även jag se vad jag går för i mjölksyrastriden!

Taggad inför hösten!!

Dela med dig av denna artikel på: