Du är här

2012-09-09 - Saga S
Foto: Saga Sundberg

Även solen har sina fläckar....

Stråla och lysa upp min omvärld och andras liv är det jag siktar mot var och varannan dag. Men ibland går det knappt att resa sig ur sängen. Värktabletter, citron och ingefära... Det har varit en otroligt tuff vecka!

 

I måndags förnyade jag mitt träningsabonnemang på Friskis & Svettis i Örnsköldsvik och firade med att rulla upp löpbandets frekvens till 12km/h och hålla hela milen ut. Strax under 51min klarade jag det på och det kändes härligt att inte helt ha tagit ut mig heller!

Men... tisdag morgon var jag inte kaxig. Förkylningen kom snabbare än www.postkakan.se. Halsont, feber och luddigt huvud. NEJ!! Jag har inte tid! Jag ska ju komma i form ju! Och jag ska till min vän och hälsa på och ha KUL! ...och jag ska jobba och jag ska....

....ja, som den überperson jag många gånger försöker leva upp till... så kunde jag givetvis inte bara erkänna att: jag är svag och borde dra täcket över huvudet.

I mitt fall resulterar ett sådant här skede i att jag pepprar i mig echinacea-brus, vätska, citron-ingefära-honungsvatten på morgonen och äter enorma mängder mat (ja, det går absolut inte att ha en diet när jag är "under-the-weather"). Så...trots att jag VELAT satsa på viktnedgång inför mitt lång löplopp mot slutet av månaden har jag sprungit som med klippkort till exotic-snacks-hyllan på ICA och hällt på extra pasta vid varje portion kött och sallad. Mina jobb har jag bitit ihop på för att klara på ett normalt sätt får jag erkänna. Ingen mer träning fick det bli däremot. Usch och fy och blä!!

Bilden jag valde är tagen sista dagen uppe i Boden då jag på Ruter Retro Café firade av sista dagen i militärtjänst för denna gång. Men... jag har generellt  väldigt svårt att stå emot sötsaker, och detta speciellt när jag känner mig nere och hängig. Då bryr jag mig inte om vad vågen visar! När Saga känner sig sjuk... ja, då kan det vara mer synd om henne än när en man känner sig riktigt förkyld!

Imorgon är det dock slut på sjukdomar och annat tillvaro-förpestande! För då är det personal-get-together med O´learys-gänget. Och det ryktas att vi i FULLUTRUSTNING ska spela hockey nere på Fjällräven Center!!

Kom an bara!! :P

Dela med dig av denna artikel på: