Hockeybloggen

Timrå bröt sviten...

Det blev en väldigt tung förlust i lördags mot länsrivlaerna Timrå. Dels fick man bara med sig en poäng och dessutom så vann Timrå för första gången på sju matcher...

Att det inte skulle bli nån lätt match var de flesta överens om, men ända hade jag känslan flera gånger att MODO kändes större och starkare när de ville. Problemet var bara att man nu, som så många gånger tidigare, underskattade detta gäng hockeyarbetare.
Jag tippade Timrå i botten och AIK alldeles ovanför. Nu har Timrå slagit AIK och MODO i de två första. Vart placerar det MODO då? Nej, så enkelt är det naturligtvis inte. Om cirka tio omgångar eller fram till Novemberuppehållet så är det kanske mer rättvist att försöka se nån trend, men hur som helst så var detta inte bra och nu gäller det att studsa upp på banan fort. 

***

Att hålet efter Samme och Ritola är stort råder inga tvivel. Få Steen klar tack...

***

Måste säga att jag imponerades mest av Jocke Rhodin hos gästerna. Snacka om fynd och frågan är väl varför mästarna släppte honom...?

***

Tomas Marcinko bör nog visa upp ett större spel än så här. Kändes väldig trög... Å andra sidan så är det nog många som kan bättre än vad man visade i lördags.

***

Inte 7000 personer. Hallå, Ö-viksbor!? Säsongen har börjat. Som jag sa tidigare; Öppningsmatch, Lördag och derby mot Timrå. Drar inte denna match fullt så när tusan ska det bli det...?

 

Publicerat