Hockeybloggen

Skön seger och kris i Gnaget

Modo vann och Steen levererade tillsammans med Ritola som känns grymt vass redan! En händelserik omgång blev det igår och tabellen tightades till. Undantaget är väl AIK som hamnat riktigt pyrt till.

Att Modo skulle köra över HV som man gjorde var det nog få som trodde. Framförallt andra perioden var riktigt vass och där skulle man gjort ett par till. De negativa säger naturligtvis att HV inte var bra och så kan det vara, men det kanske var så att Modo gjorde dem dåliga denna match. Det tror jag för detta smakar mer. När man nu fick tillbaka Ritola så känns det som centerbesättningen är av yppersta klass och det ska bli spännande att följa fortsättningen. Ritola såg grymt vass ut och jag märkte inte att han varit borta och där finns mycket mer att plocka fram!

***

Nån mer än jag som fick fick flashbacks av målet Steen gjorde -  till avgörandet mot Timrå i guldsäsongen? Då var det en annan Steen som levererade och "kaptenernas kapten" , Mr Svartvadet som avgjorde. (Se klipp).

***

AIK har som jag tippade innan säsongen stora problem. Nu sviker också publiken rejält. Tipset står fast och bli inte förvånad om att laget byter plats med Djurgården framåt vårkanten...

***

Svag publiksiffra, igen,  i FC när serieledarna är på besök! Bara 5500 pers. Eller vänta nu? Få se; "HOCKEYSTADEN" Skellefteå har ett snitt på 5000 cirka...

Tror vi har blivit lite bortskämda de senaste åren.... 

***

Nagy är en klasspelare! 

***

Starkbaum kan bli ett utropstecken!

***

Vad händer när Samme är tillbaka om man har samma centrar som nu? Ritola i fjärde? Nej, då kommer man nog använda honom på en kant. Mumma.

Publicerat