Hockeybloggen

Nästa stjärna har landat!

Frölundas stjärnvärvning Matt Duchene har landat och det behöver verkligen Göteborgarna. MODO fortsätter ånga på. Imponerande seger i går och nu ligger man tvåa. När hände det sist....?

Det händer en hel del i tabellen och att Frölunda inlett skakigt är ingen underdrift. Nu plockar man in Duchene främst för att man fått skador på Olimb och Dick A. Helt okej om Ni frågar mig och detta kan vara det lyft man behöver. Att hans idol var Peter Forsberg kan man tro när ser en del av vad han uträttat på isen (se klipp).

***

Otroligt stark seger och fint spel med bra fart och press över hela banan. I Luleå säger man att det var ett bottenapp och det är möjligt men som jag brukar säga; det finns alltid en motståndare också och faktum är att MODO är j-ligt bra just nu. 

***

Möte med hockeyligan - utan MODO och Frölunda! Vad är det som händer? Om nu de andra tycker det är så bedrövligt så tar man väl chansen att berätta det för berörda föreningar i ett möte! Detta liknar så mycket sandlåda att det finns inget slut. Observera att jag inte riktigt tagit ställning i frågan då det finns två sidor på myntet och att jag troligen tänkt helt annorlunda och bott i det nya "gnällbältet" i Värmland och inte haft ett enda proffs att tillgå. 

Tycker dock det är kul för publiken att bjudas på dessa artister och titta på Steen. Vilken king! Målet igår -världsklass! 

Tänk Er om Henke Lundquist, Zäta, Bäckis mfl skulle kliva in. Det skulle vara fulla arenor överallt och sköna slantar in till klubbarna. Javisst, de kanske åker om en månad, men på den tiden så har vi fått en grym show och många fina kronor in. Jag tycker det skulle vara värt....

***

NHL inställd två veckor till att börja med. Hmmm....tiden börjar rinna iväg. Jag tror dock man kommer att komma igång, men det kommer ta mer tid...

***

Vad var det jag sa om Koivisto?

***

Riktigt kul att Peter Öberg fick göra GWG. En MODO-kille från Nordmaling. Bra där!

Publicerat