Saga S

Att ha saker att längta till…

Mörkret faller… Modo har en osynlig sjätte spelare emot sig sedan sju matcher tillbaka och i folkmun ryktas det om jordens undergång i december… Vad gör man då för att peppa sig själv?!

 

Jo, man trycker på checka-in-knappen på Ryanairs hemsida och flyr iväg på ett utomlandsäventyr, om än enbart för några dagar! Till London har nyligen en gamla simmarkompis (från mitt år i Nya Zeeland) flyttat och det är hög tid för mig att besöka denna huvudstad dit jag (pinsamt nog!!) inte lyckats tagit mig till ännu! Längtar gör jag till vaxmuseum, julskyltning och marknader.

Även om det är roligt att åka iväg behövs däremot ljusglimtar som lockar en tillbaka. En vardag kanske man inte alltid höjer till skyarna, men den är något som jag tror varje människa behöver för att känna inre trygghet och förutsägbarhet. Min vardag när jag kommer tillbaka till Örnsköldsvik lite senare i november kommer fokusera ett helt nytt träningsupplägg feat. Joakim Bäckströms instruktioner (från Modo Sports Academy) med stor vikt vid pulsen.

Ännu en (barnslig?) ljusglimt uppdagade sig för mig tidigare idag då jag på Akademibokhandeln rotade fram årets radio-&-tv-adventskalender med vad som verkar kunna bli en av de coolaste berättelserna jag hört; ”Siri och Ispiraterna”. Detta år kommer bli det första jag ska följa en adventskalender via RADIO (ja... den sitter redan uppe på kylen!!). Men bilderna i mitt huvud kommer bli magiska!

Ta hand om Övik åt mig ett tag nu…!

Publicerat