Saga S

Syskonkärlek!

Ett uttalande som aldrig kommer undslippa mina läppar eller knappas in av mina fingertoppar är att jag kan någonting om mode…

 

En annan sak är att ha preferenser angående olika klädmodeller samt känna dragning till vissa färger! Ännu en faktor som kan spela in när jag väljer vilka klädesplagg jag sätter på mig är faktiskt stolthet till familjen! Jag kommer på då och då att det inte är särskilt ofta som jag pratar om vad mina syskon gör, men genomvarm blev jag när en av mina äldre systrar berättade att hon döpt en av henne designade stickade tröjor denna höst/vinter till ”Saga Handknit”! En cobolt blå dröm som skulle kunna drunknas i alternativt somnas i stående, haha! Denna av mina systrar bor i Sveriges kläd-Mecka Borås och designar för tillfället kläder för märket Estradeur som går att hitta på Nelly.com. Denna internetsida/site kan beskrivas som ett paraply för en mängd olika märken inom sådant man klär sig i (tänker då inte göra bort mig inom den terminologin)! Dessförinnan har hon bl.a. gjort gästinhopp för märket Mouli, där både killar och tjejer fick slimmat skurna och otroligt bekväma munktröjor och mjukisdressar! Jag bodde nog i de byxorna i två år (se bild)!!

I mångt och mycket i övrigt vill jag höja det som min allra närmaste familj gör varje dag! Mina syskon, (eller mitt egna kött och blod?!) är allt inom spannet av nyblivna föräldrar, sjukgymnast, civilekonom, kläddesigner och yrkesmilitär! Lägg till dykcertifikat och körkort på samtliga, fallskärmshopparinstruktör, projektledare, skepparexamen och diverse andra skojiga grejer man kan sätta sig in i! Det är häftigt vad två människors kärlek kan ge upphov till och hur inspirerande vi kan fortsätta att behandla varandra! Nu blir jag alldeles spretig i de kreativa fingrarna när julklappstider närmar sig med stormsteg!! Resan till familjen på Lidingö i Stockholm är just bokad; 48 timmar som kommer fyllas med stämningsfull julmusik och till det olika glöggar, sillar och kramar i överflöd!

Innan dess kommer dock även en annan syster upp till mig på besök, lagom till min "lycky birthday" den 27e denna månad! Längtar som tusan!!

Publicerat