Hockeybloggen

Ingen Steen, men kaptenen tillbaka i MODO.

Lagkaptenen Samuel Påhlsson är tillbaka och som väntat så spelar då MODO utan Steen. Inget konstigt alls med det. Då ser vi fram emot fighten mellan Samme och Huselius istället!

Nu när Samme är tillbaka så fanns det naturligtvis inget annat att göra än att vila Steen. En del trodde nog han skulle lira kvar, men MODO har aldrig tänkt gå emot ligan utan har endast nyttjat den överenskommelse som finns med att ersätta skadade nyckelspelare. Inget konstigt med det. Kom ihåg att man hade möjlighet att plocka in Tobbe Enström, men backade av just denna anledning. 

Som jag skrivit tidigare i bloggen så var som sagt inte detta oväntat och det innebär nu att förhoppningsvis blir truten tyst på de klubbar som inte lyckats producera några egna spelare till NHL...

Hur som helst: Välkommen tillbaka Samme! 

***

Match mot AIK inför fullsatt arena. Kommer bli ett grymt tryck då även Black Army kommer med folk. Matchen då? MODO kommer från fem raka hemma och AIK har hållt igång under uppehållet med ett par hängmatcher. Där har Huselius-effekten varit total så räkna med ett taggat bortalag.

Tror det blir hårt, men MODO tar segern tack vare hemmaplan.

Se upp med nämnde Huselius och Broc Little. Oskar Steen brukar trivas mot MODO också..

Tips: 4-2.

Publicerat