Saga S

Mellandagsmys… Eller inte!!

Julen kantades av familjeupplevelser och tusentals kalorier i fina former! Mellandagarna däremot… Ja, där hade jag bara för avsikt att sätta på autopiloten å låta händerna arbeta och läpparna le!

 

Fynda kan man göra, till en billig penning dessa dagar! En del saker har kontokortet fått belöna mig med, men egentligen har det mesta utgjort jobb- och träningskläder. De enda två butikerna jag faktiskt satt min fot i under mellandagsrean är de butiker jag arbetar i; Stadium och Ginatricot. Den sistnämnda butiken har jag möjligtvis inte nämnt på denna blogg tidigare, men det har jag som ett extrajobb för att komplettera min lite tillfälliga jobbtillvaro som ser olika ut vecka för vecka. I december och mellandagarna fanns där i alla fall behov av flitiga händer att vika bord fulla av tröjor och ben som går som trumpinnar för att snabbt kunna hänga ut galgade kläder från lager och provrum. Under nästan ett år (2005-2006) arbetade jag faktiskt på Ginatricot, fast i PK-huset i Stockholm!

Nä, lite stressigt blir det mellan jobben just dessa dagar, så det blir ett kort inlägg! Nu ska jag kila ner på O’learys för att titta på matchen och äta lite innan jag ska logga in för passet som garderobiär! Heja Modo och ha en mysig kväll gott folk! Försök att slappna av! Om inte för er själva, så för mig, haha!

Publicerat