Skola & utbildning

Ledarskapsutbildning i Umeå och Örnsköldsvik

”För att kunna leda andra behöver jag kunna leda mig själv”. Det är utgångspunkten för PersonalPartners ledarskapsutbildning som startar vår.
Genom ökad självkännedom om dina egna tankemönster, värderingar, reaktionsmönster och hur du agerar i olika situationer kan du som ledare utveckla de sidor hos dig som behöver utvecklas. Och avveckla de du inte behöver.

Ledarskapsutbildningen är skräddarsydd för dig som arbetar på strategisk nivå som exempelvis egen företagare, produktionschef eller vd. Utbildningen bygger på en upplevelsebaserad pedagogisk utgångspunkt och ett lösningsfokuserat arbetssätt.Vi kommer därför att varva praktiska övningar med reflektioner och slutligen tillför vi aktuell teori inom det område vi bearbetar. Övningarna är direkt kopplade till deltagarnas vardag.

Utbildningen startar den 27 mars 2013 och omfattar fyra olika utbildningsblock. Tester som används är väl beprövade metoder och syftar till att identifiera individspecifika utvecklingsområden och följs upp med individuella återkopplingssamtal.

Utbildningen omfattar individuellt test med uppföljning, åtta dagar fördelat på fyra tillfällen, med fyra kvällspass.
Publicerat