Du är här

2013-01-10 - Hockeybloggen
Troligen blir det en match med mycket känslor igen. Foto: Håkan Nordström.

Brynäs väntar i tuff match...

Nu gäller det att växla upp mot Gästriklands stolthet efter matchen mot Timrå, men jag tror faktiskt MODO vinner denna ganska enkelt.

Det är inte alltid så lätt att veta exakt vart man står som lag då man spelat två matcher som MODO gjort mot bottenlag. Förvisso vann man senast, men Timrå var väl inte det vassaste motståndet heller i ärlighetens namn. Därför kan man tro att det blir mycket tuffare resa mot Brynäs, men de har inte heller övertygat så jag tror faktiskt att MODO i kraft av hemmaplan kommer att vinna. 

Troligen blir det dock en tuff och hård match med mycket skridskoåkning och kamp. Så har det sett ut tidigare denna säsong och säkerligen gör det så även på torsdagskvällen.

Tips: 4-2

***

Djurgården vann igen och klättrar. Jag håller de absolut som kandidat till en elitserieplats. Mora har det tyngre och förlusten hemma mot Asplöven imponerar inte...

***

Domarchefen erkänner i en av kvällsdrakarna att det "är ett misslyckande"  att man missar sådana situationer likt den på Nagy, men även Blomdahls tackling tidigare. Sant.

Å andra sidan ska Ritola vara nöjd att det inte blev mer av hans armbåge. Appropå Ritola; Noterade Ni hans vägg med Madsen när de gick in i Timråzonen i första perioden då Madsen släppte pucken bakåt mellan benen. Ritola reagerade då blixtsnabbt och "stötte" tillbaka pucken till Madsen som dock kom för nära Belissimo. Den framspelningen är världsklass om Ni frågar mig. Detaljer som sagt...

***

Leksand ska granskas. Inte en dag för sent. Men frågan är om det inte hade varit roligare om ingen hade vetat om det FÖRE inspelningen...?!

Dela med dig av denna artikel på: