Du är här

2013-01-26 - Hockeybloggen
Starkbaum hade inte mycket hjälp och fick se sitt lag förlora. Foto: Håkan Nordström.

Svag insats av Modo

Kan tro att man inte är speciellt nöjd i AIK, Timrå och Rögle just nu med Modos insats, men mest besviken är man nog i Nolaskogs.

 

Att bara åka ner och slå Växjö är naturligtvis inte lätt, men det var synd att det skulle bli just MODO som fick bryta smålänningarnas galna svit var tråkigt. Har flera gånger poängterat denna säsong att för första gången på länge så var känslan att man alltid slog de sämre placerade lagen. Faktum är dock att på de fyra bortamatcher man haft efter jul mot de fyra sista så har det bara blivit en seger på ordinarie tid i dessa "lätta matcher". Inget att dra så mycket växlar på egentligen då man emellanåt slagit topplagen så man ligger ändå tryggt. Dock är detta ändå en skillnad som gör att jag tror det blir svårt att nå "topp-fyra". Då kan man helt enkelt inte förlora mot Växjö borta. Förvisso är det en sak att förlora, men på sättet man gör det är för dåligt. Växjö ÄR INTE ett bra lag även om man var lite "Åslin/Hlavac-boostad"  igår. Jag tycker MODO helt enkelt visade för dålig inställning och bjöd bort denna match. Det funkar inte i denna serien oavsett motstånd. Ett heltaggat MODO däremot ÄR ett topplag och slår Växjö 8 av 10. 

Nu har då både Rögle och Växjö fått fart så det blir intressant att se vad som händer i de nedre regionerna framöver...

***

Ryan Vesce blir kickad från SAIK. Inte oväntat...

***

Appropå Skellefteå. Mardrömmar om Gustafsson är förståeligt. Vilken vägg!

***

Skulle vara skönt om Djurgården tog tredjeplatsen efter SSK och Läxand. Sedan vill jag gärna ha Malmö på den fjärde och sista. DET skulle bli en intressant kvalserie som skulle sluta med två uppflyttade lag.

***

Alsenfelt till Leksand igen. Lika bra det så får han en chans till lite istid...

***

Tätt på given i NHL, men kul!!!

Dela med dig av denna artikel på: