Du är här

2013-02-14 - Hockeybloggen
Ullmark kan inte lastas för förlusten senast, men tror man satsar på Starky nu. Foto: Håkan Nordström.

Nu gäller det MODO...

Tufft poängtapp mot Växjö senast kändes väldigt onödigt om man ska fightas om fjärdeplatsen. De bra nyheterna är att chansen lever fortfarande i högsta grad...

Att leda med två mål i början på tredje och sedan släppa på hemmaplan är helt enkelt för dåligt. Det får man inte göra om man ena stunden ska säga att man slåss om hemmaplansfördel i kvarten. Kan tänka mig att det är ett grymt taggat gäng som åker ned ikväll. Problemet är väl att AIK har ännu mera att spela för och segern mot HV71 på ett gungande Hovet var imponerande och stärkte säkert spelarna ordentligt. 

Tips: 2-2 efter ordinarie.

***

Mycket fin debut av Christopher Bengtsson och han blev genast favorit hos många. Bakom bankar spelare som David Gunnarsson med flera på porten och J-20 ligger i topp i Sverige. Därför tycker jag det är mycket märkligt att man förlänger med Kristian Forsberg. Om man utgår från att  Susse kör ett år till och sedan tillsammans med Samme tar de två första platserna då ser jag inte varför norrmannen skulle plocka en plats från juniorerna som stormar fram? Sedan kan det vara andra saker som att han är billig osv. Sedan är det också ett faktum att kedjan med Madsen och Öberg på kanterna varit en av de bästa detta år så tanken är väl att man vill ha en intakt tredje line.  Nåväl, ska bli intressant att se vart lagbygget tar vägen nästa år, men det får vi återkomma till framöver. 

***

Malö vann och närmar sig. VIK slog DIF och där blev väl Karlskoga vinnaren... Det blir grymt spännande avslutning på Allsvenskan. 

***

Frölunda sägs ha gjort klart med JVM-Tom redan och Mora rasar. Återigen, tydligare regelverk....

Dela med dig av denna artikel på: