Du är här

2013-03-01 - Hockeybloggen
Skröder saknas. Främst i PP. Foto: Håkan Nordström

Dax att ställa krav, Modo...

Återigen en tung förlust och återigen lyckades ett lag vända en dyster förlustrad mot Modo. Nu börjar tiden rinna ut. Om en dryg vecka är slutspelet igång. Vakna nu!

Brynäs var nere för räkning och chansen att sänka dem helt med missat slutspel fanns (För jag tror att om Brynäs förlorat hade AIK vunnit på lördag och sedan inte släppt kommandot). Vad händer? Jo, Modo förlorade och det ska i ärlighetens namn sägas att Brynäs INTE imponerade. Nej, detta var inte alls bra och nu är det väldigt nära slutspel och jag tror faktiskt Brynäs fick den boost och de andrum de behöver för att ta sista platsen. Där är det dock troligt att Skellefteå väljer Brynäs med tanke på urladdningen sist. Å andra sidan om Modo fortsätter så här så kommer alla lagen däruppe vilja möta Modo...

Nej, nu är det verkligen dax att det händer något. Alldeles för många underpresterar och det fina spelet och trycket från tidigare är som bortblåst. 

***

Varför fick inte Starkbaum stå? Nollan senast och den som varit absolut jämnast. Inget ont om Ullmark, men hans tid kommer även om det inte är nu. Sluta hatta nu.

***

Kousa? Den finska supervärvningen har jag ifrågasatt tidigare och gör det fortfarande. Dax att leverera lite nu. Passiviteten vid 3-1 målet fick Jesper Ollas att se ut som Sidney Crosby. Bedrövligt. 

***

Nu väntar länsderby mot ett hårt kämpande Timrå och jag är absolut inte säker på seger. Det blir stenhårt om man nu inte får nån total urladdning,, men det finns inget som tyder på det. Tycker det var synd att HV71 inte lyckades slå Växjö så Timrå hade legat bättre till. Nu kan faktiskt Modo skicka ner Timrå i kvalet och det vete tusan om man överlever det. Jag tror inte det. 

Att det blir spännande imorgon är en sak som är säker och jag hoppas nu att Modo lyckats fylla hallen så det blir en riktig fest och bra avstamp mot slutspelet.

***

Måtte vi få se Skröder och Regher på isen så det blir lite tryck i Power play. 

Dela med dig av denna artikel på: