Saga S

The battle is on!

Imorgon visar tv4 min semifinal i Gladiatorerna, men roliga saker sker varje dag känns det som! Häromdagen fick jag t.ex. nyutgivna ”Sportguiden” hemskickad, där jag och en annan utmanare beskriver en träningsvecka och allmän syn på kost och hälsa!

 

Utöver mina ”minutes of fame” i tv denna helg går det inte att förneka att min nuvarande hemstad Örnsköldsvik är en riktig hockeystad som skriker ”röd-är-glöd” som om huvudgatan vore sprayad med Falu-rödfärg! Slutspelet är ett faktum och Modo behöver tagga till för att visa var skåpet ska stå mot Färjestad! Första hemmamatchen blir slutspelsmatch nr två (av KANSKE sju möjliga!).



Säsongen har kantats av fram- och tillbakagång men personligen vill jag ändå uttala mig om att jag känt mig säkrare på deras prestation denna säsong än exempelvis föregående. Sen kanske Alexander Steen under en period hade en del med det otroliga segertåget att göra visserligen (affischen på honom sitter fortfarande på mitt kylskåp!)!

Men hur som helst håller jag alla tummar och tår att det ska bli ett framgångsrikt och stilrent hemmalag (inte känslomässigt övertaggade alltså!) som spelar ikväll efter att en legend ska avtackas; Tomas Jonsson. Den namngivne personen har skrivit in sig i historieboken värdig sin plats i ”Hall of Fame” för inte mindre än att ha vunnit SM-guld med Modo 1979, segrat i Stanley Cup år 1982 0ch 1983 med New York Islanders och sedan drygat ut sitt hockeyprofessionella CV med VM-guld 1991 och OS-guld 1994! Skål för det!

Hockeykväll innebär självklart att jag står med ryggen rak och välkomnar logegästerna på mitt älskade Fjällräven Center. Där har jag förövrigt redan bockat av ett intensivt cykelintervallpass i Modo Sports Academys tränings-/testlokal och ätit lunchbuffé med min chef tidigare idag! Sen gick jag och provade ut match- och träningsställ för min premiär i Arnäs IF då det är ”DM-match” på lördag! Många saker att vara nervös för har jag alltså!! Men huvudsaken är i alla fall att jag mår toppen och är full av förväntan inför kvällen! Behöver jag ens lägga till vilket onödigt vackert väder vi blivit välsignade med idag!?

Ha en underbart härlig kväll allesammans! Vi kanske ses nere på matchen! ;)

Publicerat