Bredbyn

30-årsjubilerande Bredbydagen idag

Anundsjö Blås underhåller på Bredbydagen och senare på kvällen blir det Bredbydagens pub på Olympia med Skorpedsgruppen Wake Up. Kolla in video här.

I dag är det 30-årsjubileum för Bredbydagen så temat för dagen är ”Kalas”. Företagen i Bredbyn har 30-kronorserbjudanden och 30-procentserbjudanden under dagen som pågår 10.00-15.00.

Klockan 1100 blir det gudstjänst med Svenska Kyrkan, EFS, Frälsningsarmén och Filadelfia. Tilltro står för sången och kyrkkaffe serveras hos EFS.

12.30 sker utdelning av "Årets Anundsjöare” och AIFs utmärkelse och 13.00 blir det musikunderhållning med Anundsjö Blås. 14.00 uppträder The Only Ones.

Under Bredbydagen kan man passa på att åka en tur runt byn med en unik veteranbuss från 1953 med personsläp. Det blir också veteranfordonsutställning på Vårdcentralens parkering.

Man kan också prova på laserskytte, tävla i bollkastning och gissa vikten på laxen Viktor.

En tårttävling arrangeras av fritidsgården i samarbete med Anundsjö Företagarförening. Vinnare koras vid 12.00 och sedan blir det kalas på tårtorna.

Röda Kvarn har öppet hus med filmvisning och karaoke och på församlingsgården visas den 52 meter långa Sagavägenbonaden för första gången i sin helhet.

Under hela dagen pågår en marknad efter Köpmangatan och utanför församlingsgården är det bagageloppis.

På kvällen mellan 20.00 och 01.00 håller Bredbydagens pub öppet på Olympia där Skorpedsgrabbarna Wake Up spelar.Kolla in deras Yoputube-kanal via länken här nedan.

Länkar
Publicerat