Örnsköldsvik

Com Hem i Örnsköldsviks stadsnät

Från och med den idag, 3 juni, etablerar sig Com Hem som tjänsteleverantörer i Örnsköldsviks stadsnät.
För kunderna innebär det att nu finns totalt sex tjänsteleverantörer att välja bland för internet-, telefoni-, tv- och kabel-tv-tjänster via stadsnätet.

– Vi är glada över att kunna erbjuda Com Hems tjänster i vårt stadsnät. Det innebär att våra kunder får fler alternativ och därmed ett bredare utbud, säger Björn Fernlund, affärsansvarig för bredband, Övik Energi AB.

Com Hem AB är en bredbandsoperatör med ca 1,75 miljoner av Sveriges hushåll anslutna till sitt nät som har tillgång till marknadens bredaste tv-utbud samt till prisvärda och högkvalitativa tjänster för bredband och telefoni.

– Vi har som ambition att nå så många kunder som möjligt oavsett vilken infrastruktur som används – förutsatt att det finns en fungerande kommersiell modell och att kvaliteten mot våra kunder är hög. Det här uppfyller Övik Energi och med avtalet som tjänsteleverantör på plats kan vi nu erbjuda både tv, bredband och telefoni till kunderna i Örnsköldsvik, säger Stefan Trampus, marknads- och försäljningsdirektör på Com Hem.

Som en del i att Com Hem köpt Örnsat kommer de även att etablera sig som tjänsteleverantör, till att börja med för privatkunder. För företagskunder kommer Örnsat att vara tjänsteleverantör fram till årsskiftet. Därefter kommer Com Hem att erbjuda internettjänster även till företag.

Över 4 000 privatpersoner och 500 företag är anslutna till Örnsköldsviks stadsnät, som är Övik Energis bredbandsnät.

– Idag har vi fem tjänsteleverantörer i Örnsköldsviks stadsnät, som levererar internet-, telefoni-, tv-, och kabel-tv-tjänster. Med fler tjänsteleverantörer i stadsnätet ökar också konkurrensen och det gynnar våra kunder, säger Björn Fernlund.
Publicerat