Örnsköldsvik

Artister, golfproffs och programledare till MPC Stjärngolf

Det blir ett profilstarkt startfält som tävlar vid företags och kändisgolfen MPC Stjärngolf som avgörs på Veckefjärden GC i morgon.

Profiler som Peter Forsberg, Johan Ejeborg, Tobias Hellman, Kalle Grenemark kommer till MPC Stjärngolf på Veckefjärden GC. Det gör även skådespelaren Paul Tilly, programledaren Mackan Edlund, golfproffset Joakim Haeggman samt artisterna Richard Herrey, Karl Martindahl och Johan Becker.

– Det blir en bra blandning av profiler med skådespelare, idrottsstjärnor, artister och programledare vilket är precis vad vi önskar. Det är ett evenemang där nytta med nöje ska kombineras så företag får på ett unikt sätt knyta nätverk och samtidigt få en högklassig golfrunda, säger Marcus Palmqvist CEO Partner MPC AB


Golfproffset Joakim Heaggman kommer att delta vid MPC Stjärngolf där han innan tävlingsstart även kommer att arrangera en golfklink.

– Det är med stor glädje som vi fått klart med att Joakim Heaggman kommer till tävlingen och att vi även kunnat gjort klart att han arrangerar en särskild klink för våra deltagare innan tävlingsstart är optimalt. Det är helt i fas med vad vi vill med tävlingen som ger det lilla extra till deltagarna, säger Marcus Palmqvist.

Andra profiler som kommer tillsammans med sitt företagsteam tävla om att nå den internationella finalen i Miami är exempelvis Peter Forsberg, Paul Tilly, Mackan Edlund, Richard Herrey, Johan Ejeborg, Joakim Heaggman, Tobias Hellman, Victor Hedman, Anton Lander, Nicklas Sundström, Kalle Grenemark, Samuel Påhlsson, Anton Lander, Oskar Hedman, Simon Öhnerud, Per Åge Skröder, Kristian Forsberg, Hans Jonsson, Erik Bylund, Kent Forsberg.
Publicerat