Du är här

2013-06-28 - Stina L
Foto: Elin Nerpin

Hej på er alla!

Första inlägget är väl kanske lämpligt om jag skriver om mig själv lite så ni vet vem jag är?

Jag är en tjej på 22 år (om en vecka) som bor längst kusten i Örnsköldsvik tillsammans med min sambo och vår dotter Ebba som är 1½ år gammal! Vi får inte glömma en totalt boll och badgalen hund som heter Troja! 

Jag jobbar inom handelsyrket, jag har nyligen slutat på Din Sko efter ca 4 år och tagit nya kliv över till Village för att utvecklas mer! Har en stor passion för säljandet och att träffa människor! 

Min fritid är att vara med familj och all resterande tid och då menar jag verkligen all tid går till sport. Sambon jobbar inom hockeyvärlden och jag spelar både fotboll och innebandy så vi byter bara träningskläderna i väskorna och åker på nya pass. 


Det är lite kort om mig, mitt liv är inte så mycket mer intressant än så skulle jag tro. MEN däremot kommer denna blogg vara det för den kommer handla om Örnsköldsvik (inte historiskt sett) utan vad man kan göra och prova på här i Övik. 

Jag/Vi kommer prova på massa olika saker. Allt från olika restauranger till caféer och vidare till allt man kan göra på möhippan/svensexan. 

Jag kommer alltid säga vad jag tycker så det blir ärliga och raka svar och förklaringar! 


Så om ni företag m.fl. har nått vi måste prova på i sommar/höst så släng iväg ett mejl så ska vi tillsammans kunna göra något grymt av det! Några saker jag vill prova på är luftballong och hoppa fallskärm, kan inte det vara en otroligt rolig grej att ge bort i bröllopspresent eller 50års present? Någon som vet vart man kan prova på det? 

Jag kommer självklart att ha tävlingar och det är grymma vinster ni kan vinna! 


Jag har några sammarbetspartners som är med lite överallt och det är Salongen för dig, Make Up Store, Fotografen Elin Nerpin och självklart Tidningen 7!! 

Vad sägs om att vinna en middag för 2 en varm sensommarkväll? 


Häng med mig och ta del av ”Övik”, ni kommer inte bli besvikna! 


Många kramar

Dela med dig av denna artikel på: