Du är här

2013-06-30 - Stina L

På resande fot!

Mot Lysekil

Halloj!

Jag och syrran har varit på resande fot sedan jag slutade jobba klockan 16. Vi har precis parkerat oss på Scandic i Täby för att sedan imorgon ta oss vidare till Lysekil för semester med hela familjen! 


Om helgen då, jag och syrran möte upp några tjejer för en lugn förfest för att sedan ta taxi ner till sommarfesten, då vi beställer taxin säger vi att vi vill ha för 6 personer och då taxin kommer så är det bara en för 4. Dom blir arg på oss för att vi aldrig sa 6 stycken vilket vi tydligt sa! Vilket resulterade i att vi fick sitta 3 stycken i 2 taxi och betala det dubbla. Men roligt hade vi under kvällen ändå!

Janet Leon körde några låtar och sedan kom ett coverband som heter Vi3, och dom gjorde typ min kväll för jag har lite svår för att dansa på dansgolvet men dom körde perfekt låtar för att man både kan sjunga med ( läs skrika ) och dansa som om man var 10! Somnade nångång vid 4 och klev upp 8 för att åka hem och duscha och packa inför dagens resa och jobb, jag är inte van vid detta "liv" så min kropp och huvud känns totalt överkört av 1000 lastbilar. 

Men ur allt kommer nått positivt, ska nu hoppa i ner i en hotellsäng och sedan kliva upp till en stor härlig hotellfrukost! 

Jag ska lägga upp lite bilder men har inte fått min kamera än så så fort jag har den så kommer det bilder på allt möjligt! 


Godnatt på er//

Stina

Dela med dig av denna artikel på: