Örnsköldsvik

Sörliden/Valla Samverkansförening bjuder in till sommaraktiviteter

Ni har tidigare kunnat läsa om Sörliden/Valla Samverkansförening i Tidningen 7. Nu under sommaren kommer de tillsammans med Kultur- och fritidsförvaltningen att genomföra en mängd aktiviteter för barn och vuxna som bor i Sörliden/Valla bostadsområde.

Sörliden/Valla Samverkansförening bildades den första januari 2011 och har som syfte att skapa mötesplatser för såväl barn som vuxna i bostadsområdena Sörliden och Valla.

Eldsjälarna bakom föreningen är alla Ö-viksbaserade och några av dem arbetar inom skolväsendet i sagda bostadsområden. Gruppen består av Bert Grundström, Monica Sundin, Wikar Hashem, Ruhiyya Mammadova Jalilpour, Faranak Ahmad, Badira Othman, Gunnar Holmberg, Inaan Mikael, Salam Marouki och Jean-Marie Vianney Ntukamazina.

Under sommaren erbjuder föreningen ett fullspäckat schema av aktiviteter, varav majoriteten dessutom är gratis. Däribland finns grillkvällar med tipspromenader, badutflykter, bangolf, kvällsfiske samt utflykter till Rövarbyn.

Utöver detta erbjuder föreningen under sommaren även gratislektioner i matematik och engelska till barn som behöver extrahjälp i ämnena.

Mer information återfinns på föreningens Facebook, i deras informationsblad "Samvaro", samt på anslagen som finns uppsatta vid de lokaler där vissa av aktiviteterna äger rum - Järvstagatan 10 och Valhallavägen 38 S.

Kontaktperson Ruhiyya Mammadova Jalilpour nås på telefon 072-237 48 98.

Publicerat