Du är här

2013-07-20 - Saga S
Foto: Saga Sundberg

Hur umgås du?

Att tänka utanför fyrkanten med kreativa lösningar och pussla ihop vardagen på ett "roligare" sätt har på senare tid varit min hjärtefråga!

Det blir ett kort inlägg om en härlig och behövd upplevelse.

 Vill man så kan man:

Jag äger ingen bil och jag arbetade dessutom till kl. 14 på torsdagen och började kl. 14 på fredagen (igår). Men min kära väninna jag genomfört en Svensk Klassiker med var på tillfälligt besök, så jag hasplade ur mig: "Vi hike:ar i Skule, sover i stuga och bara umgås!". Resten fick lösa sig helt enkelt!

Skjuts dit och hem fick vi. Låna sovsäck, liggunderlag och stormkök fick vi. Uppehållsväder, en liten störtskur, en simtur i tjärnen, en fantastisk promenad på ca 30km och en uppvärmd ravioliburk som i magen toppades av lite värmande rödvin fick vi, dessutom i sällskap av personer vi aldrig annars skulle ha mött och spenderat en kväll med i en timmerstuga med tända ljus!

 Vi betade av nästan alla små vandringsleder och utsiktspunkter och nu vet jag precis vilka stugor jag skulle vilja komma tillbaka till och övernatta! Vi utgick från Skule entré syd, men gick nästan hela vägen till både Nord och Syd-ingången! Och högt i tak var det också!

 Det var en härlig och välbehövd utstickare mellan jobben!

Dela med dig av denna artikel på: