Du är här

2013-08-25 - Saga S
Foto: Saga Sundberg

Från Örnsköldsvik till Rio de Janeiro!

Inom loppet av ca 9 timmar! Inte dåligt när jag då inte ens satte foten på ett flygplan....

 

Igår tog jag snabbtåget ner från Örnsköldsvik till Stockholm för att hylla en av mina äldre systrar då hon och tre av hennes vänner från gymnasieklassen vänder ett viktigt blad i sina historieböcker; de har fyllt/fyller 30 år! Detta firade de med att hyra en festlokal ombord på en båt förtöjd vid Södra Mälarstrand och temat för festen var "Copacabana"!

Tidigt under tillställningen som inkluderade välkomstdrinkar, trumspelning, professionella salsadansare, fyrverkerier, dansgolv, bar och små lappar med "under-kvällen-uppdrag" ihoprullade med brasilianska flaggor så fick föräldrar komma och mingla och gratulera sina barn. Efter ungefär 21tiden var det däremot föräldrafritt som gällde. Ytterligare två av mina syskon anslöt sig till festen och vi hoppade runt med blomsterkransar och kostymklätt folk till sent inpå natten. En annorlunda och härlig upplevelse i väldigt trevligt sällskap!

Söndagen har blivit en riktigt lugn och kurerande dag där ett friskt bad i havet med pappa och ett besök hos min farmor blev det mest utsvävande av aktiviteter. Träning sparar jag till veckan och nu är det bara att ladda upp inför en av mina största utmaningar denna sömmar: Tough Viking som går av stapeln på söndag på Gärdet i Stockholm.... Mer om det under veckan som kommer....

Ha en härligt solig och fin söndagkväll gott folk! Och till min vackra syster; Hipp hipp HURRA!!!  

Dela med dig av denna artikel på: