Trafik

Bli testresenär på tåget

Söker du arbete efter Botniabanan? Då har du möjlighet att bli en testresenär och åka gratis tåg under en månad.

Just nu söker projektet Hållbart resande Örnsköldsvik personer som vanligtvis inte reser med Botniabanan men som kan tänka sig att prova att åka tåg under en månad.

För att söka ska du vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen i Örnsköldsvik. Du ska söka arbete efter Botniabanan (Härnösand - Kramfors - Nordmaling - Umeå). Om du blir antagen får du ett gratis månadskort på tåget i utbyte mot dina erfarenheter.

Aktiviteten genomförs i samarbete med Norrtåg och Arbetsförmedlingen i Örnsköldsvik. Uttagningen genomförs kontinuerligt under hösten 2013. De antagna kommer fördelas på tre testperioder från mitten av september till mitten av december. Ett kontrakt kommer skrivas mellan Hållbart resande och de utvalda deltagarna.

Informationsträffar genomförs 10 september, 8 oktober och 5 november. Anmäl dig innan för att delta och få mera information. För att anmäla ditt intresse eller delta på någon av de kommande informationsträffarna kontakta Linnea Egnor på Hållbart resande Örnsköldsvik. 0660-887 02.

Publicerat