Du är här

2013-09-04 - Saga S
Foto: saga sundberg

Tjejkväll!

Småfixardagen avslutades med en inspirationsrunda på stan som hyllade oss tjejer!

Tillbaka i Örnsköldsvik för att kicka igång hockeysäsongen och återgå till lite vardag efter mycket hit-och-dit flängande och tävlande! Visserligen är jag i en mitt-emellan-period gällande jobb och träning, men struktur på dygnsrytm och att utgå varje morgon ifrån min underbara lägenhet med min stora säng fylld av kuddar med djurmotiv är en bra start är jag övertygad om!

Säsongen på Fjällräven Center inleds för mig redan imorgon då en "tjuvstartas"-match ska spelas och logeägarna får nyttja sina för säsongen exklusivt hyrda rum! Längtar redan till stadens mest förväntningsfulla lokal!

På kort varsel hörde jag mig under dagen idag även för om en väninna ville släpa dig ut på stan för att "kolla på lite folk". Spotlightsen bidrog till att vi inte klarade av värmen i butikerna mer än dryg halvtimme och vi hamnade (lite förutsägbart kanske) filosoferande över varm choklad och vaniljlatte på Wayne's Coffee nere vid torget, vilka även de hade öppet till kl. 21 pga den utlysta "Tjejkvällen". Mitt fynd utöver sockerkicken var i övrigt enbart en hårinpackning från Rinse (25% rabatt i det utdelade häftet!). Den som spar han har!

Trevlig kväll vackra damer! (Ok, herrar också!)
Dela med dig av denna artikel på: