Du är här

2013-09-07 - Saga S
Foto: Saga Sundberg

Let's play!

Idag blev det en solig färgfest!

För första gången på så länge jag egentligen kan minnas ingick INGET i min helgplan! Lätta joggrundor och oerhört soligt och varmt sensommarväder har kännetecknat inledningen på min helg.

Och igårkväll påväg mot ett spontant fredagsmys med en arbetskamrats familj såg jag nyfiket på då hoppborgsliknande figurer och former blåstes upp på vikingavallen. Vad var det?

Det visade sig att paintball skulle äga rum HELA IDAG och vädret var helt snuskigt vackert från minuten jag vaknade 08.15! Av mig själv!

Efter en rundning på Höglandssjöns yttersta kant i rask promenadtakt intog jag en plats på gräsmattan och njöt av sol, torkad frukt och Celsius med colasmak! Minnena som dök upp när jag såg paintbollspelarnas seriositet var lumpen; gruppstrid, grupps förflyttning. Logement, svettiga grönkläder och gnisslande 80-sängar då man sov 10pers i varje rum de nätter man hade tur att husera under tak. Utsmetat camouflage syntes på spelarna även idag, men snarare än att förlora mig i nostalgi vandrade jag runt med minns 6-åriga kompis och samlade färggranna paintbollkulor utanför skyddsnäten!

Lekplatsen med vännens småttingar avslutade eftermiddagen och kvällen... Ja, den vet man aldrig vad den bjuder!!
Dela med dig av denna artikel på: