Du är här

2013-09-12 - Saga S
Foto: Saga Sundberg

AXA Adidas Multisport Try-out

Varför inte? Det enda du behöver är kajak, våtdräkt, flytväst, vätskesystem, mountainbike, cykelskor, hjälm, kompass, pannlampor, flera underställ, drybag, vind/regnställ, vantar, mössa, visselpipa, silverfilt, första förband... och en tjurskalle!!

I ett försök att leta reda på var Saga Sundberg borde befinna sig i världen dök ett mejl upp i inkorgen på Facebook. "Eftersom du undrade, här har du lite info!". Mikael "multi-Mike" Lindnord. En try-out har organiserats, en uttagning till ett multisportlag med flera år av äventyr för deltagarnas fötter.

Jag vet att min fysik är bättre än en medelmåttig Svensson och jag vet inte ens vad jag borde jämföra mitt pannben med. Halva vägen genom organiserandet av utrustningslistan funderar jag på vad i helsike jag gett mig in på?! Det mesta som ingår i uttagningen är jag inte ens informerad om, endast att jag ska bli upplockad strax, runt 10 på torsdag förmiddag och resa till Stockholm. Jag ska möta upp min bror som jag får låna kajaken av i två dagar. På fredag blir det "aktivitet". På lördag genomför jag mellan ca 12-16 STAR-tävlingen där bl.a. 9km paddling, 20km cykling och 10km löpning ingår och mellan 18.00 till söndag 18.00 är det bara ett stort vitt hål i dagsplaneringen. Det enda jag fått veta är att det "inte är tillåtet att sätta sig och köra bil" då, pga den utmattning vi kommer känna. Ändå kan jag inte dra mig ur. Varför?

Är nyfikenhet en sjukdomsdiagnos? Utforskartörst? Gränsöverskridare...? Kan tänkas har jag åter kastat mig ut i ett främmande universum där mina dolda kompetenser (?) kommer sättas på sin yttersta spets. Men tänk om...det faktiskt är så mycket JAG som det kan bli?!

Jag behöver helt enkelt ge det ett försök.... Och jag ska försöka uppdatera er här angående mina upplevelser och tankar! Ha en underbart strålande dag själva mina vänner!
Dela med dig av denna artikel på: