Du är här

2013-09-24 - Stina L

Otur

Halloj!

Jag har otur på alla håll och kanter, kan vissa födas med att ha mer otur i livet än andra?? 

Inläggen jag skrivit har jag lagt i en annan mapp så då publiceras dom inte, det har jag inte lagt märke till.. Men nu kommer det flera på en gång! Kom precis innanför dörren, har varit på hockeyn och förlust blev det där, men all creed till "moppekedjan" som dom kallas, Possler, Hedberg & Bengtsson. Dom spelar underbart och sliter som djur! 

Jag har idag varit på stan och gjort nått ärende och sen på "utvecklingssamtal" ang Ebbas inskolning.. Känns helt sjuk att man går på utvecklingssamtal med sin dotter! MEN otroligt roligt och så stolt är jag! 

Angående min härliga otur, jag tycker jag har haft otur hit och dit, brutna ben till skador i ljumske mm.. Men nu var det längesedan så då passar vi på att förstöra mina vita och raka framtänder, iofs är dom fortfarande vita men skadade... Hade mamma och pappas hund idag och skulle sätta mig på golvet och ta av Ebba hennes skor, ja då får Aktia ett ryck och betedde sig som om vi inte setts på 2 år så det slutade med att hon smällde hennes stenhårda skalle in i mina framtänder.. Kändes bokstavligen som om tänderna åkte upp och in i näsan.. En bit gick av från ena tanden och den andra blev det lite småbitar som försvann.. Roligt då man har tandläkarskräck, så det blir väl till att ringa dom imorgonbitti, har fruktansvärd huvudvärk så måste ta tag i det! Känns så fruktansvärt onödigt. Tur jag har stora framtänder så att dom kan slippa ner dom lite! Det är väl det som är positivt!? Så om ni kunder kommer in på Village imorgon och mitt leende ser lite snett ut så vet ni varför!! ;)

Dela med dig av denna artikel på: