Du är här

2013-09-26 - Stina L

Hudvård

Godmorgon!

Alltså idag är det verkligen höst, det är svinkallt ute och blåser.. Så jag sitter inne med datorn och fixar inför tävlingen, nu är snart allt klart så då ska jag bara prata med dom på tidningen också och nästa vecka så får ni alla veta exakt vad tävlingen går ut på och vad dom vinner osv!! Känns superskoj och tycker att alla företag som är med och ställer upp är grymma!! 

Nu då det blivit höst, jag tycker verkligen nått man ska unna sig då är att gå till Make Up Store och få en hudvårdsbehandling, en perfekt present att ge också som en fin grej eller om någon fyller år. 

Dom har både en behandling som kostar 300 kr och då är det en hudvårdsbehandling och dom går igenom vad man ska använda för typ av produkter och vad man har för hudtyp sen har dom även den behandling som kostar 495 kr och då får man plocka produkter inom hudvård för samma pris. Det är en bra start om man inte har så mycket hudvårdsprodukter. Man kan köpa ett presentkort på just den behandlingen men på Make Up Store är dom inte omöjlig så vill man hellre köra någon annan behandling så fixar dom det!! Så detta är ett bra tips nu då man blir less på att det är kallt och vinterjackan och mössan ska på!!

Nu ska jag fortsätta ringa runt och senare ska jag tipsa om några böcker som är grymt bra!! 

Ha en trevlig dag så länge//

Stina

Dela med dig av denna artikel på: