Friluftsliv

Nominerad till årets näräventyrare

Jerry Engström som bland annat arrangerar Höga Kusten Hike och Höga Kusten Winter Classic har nominerats för sitt engagemang kring att göra det möjligt för fler att uppleva stora äventyr.
Varje år utser bloggportalen Näräventyr årets Näräventyrare. Jerry Engström som bland annat arrangerar Höga Kusten Hike och Höga Kusten Winter Classic har nominerats för sitt engagemang kring att göra det möjligt för än fler att uppleva stora äventyr.

Bloggportalen Näräventyr arbetar för att få fler att göra vardagen till ett äventyr och inspirera fler till att ge sig ut på äventyr, stora som små. Varje år delar de ut priset till årets "Näräventyrare" och bland nomineringarna för 2013 års Näräventyrare hittar vi Jerry Engström.

Jerry Engström lyfts fram för sitt arbete att inspirera fler att besöka världsarvet Höga Kusten. Efter att tidigare främst gjort hemsidor och filmer om området har nu Jerry även utökat sitt engagemang genom att skapa äventyr där deltagarna även får en friluftsutbildning som skall underlätta framtida äventyr.

- Det är väldigt kul att mitt arbete uppmärksammas, förhoppningsvis leder det till att än fler personer upptäcker hur fantastiskt det är att ge sig ut i skog och mark, säger Jerry Engström.
Publicerat