Byggbloggen

Mer vägg

Det börjar hända grejer och vi känner att vi kommit till ett ställe där vi kan se ljuset i tunneln, eller som vi kallar det: borrhål i väggen.

Nästan alla rör för elen är på plats (utom tre små stumpar längst uppe i taket) och trådarna är dragna nästan överallt (utom på rätt många ställen, bland annat där de tidigare nämnda tre små stumparna ska vara). Detta har inneburit att vi äntligen kunnat börja bygga igen väggarna med OSB respektive spånskivor samt gipsskivor. Jag använder här begreppet ”vi” lite löst då jag själv knappt varit inblandad utan mest kommit till bygget efter jobbet på 7an, petat lite lojt med en tumstock här och där och skrockat för mig själv. Kritiserat har jag också gjort – jag har talang för det.

Jag måste säga att det ser riktigt bra ut. Det är trevligare än jag trodde att bygga igen de spaljéliknande väggarna och få mysiga utrymmen utan insyn. Praktiskt i badrummet åtminstone.

Bilder kommer. Min mamma och Martins pappa hade lyckats isolera in kameran i badrumsväggen, men den återfanns efter lite letande. Snällt av dem att isolera dock.

Publicerat