Du är här

2022-09-13 - Musik
GES i Borgholm 2017. Foto: maddoc photography AB

Sista konserterna för GES

Stanna världen en stund. Det är rubriken på den avskedsturné som GES nu är ute på. Lördag 1 oktober kommer de till Örnsköldsvik och Hägglunds Arena. Vi har biljetter som vi lottar ut.

När Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson och Niklas Strömstedt återförenades i Borgholms Slottsruin sommaren 2017 var tanken att de bara skulle göra sina två sista föreställningar. Det blev sex kvällar, och de hade så roligt att de gav sig ut på en sommarturné 2018, då de bland annat spelade på Skule Naturscen.

Efter ett gig under den turnén, på Lill-Babs altan i Järvsö, kom de tre herrarna på att de aldrig gjort en föreställning inomhus – och då föddes idén till ”Stanna världen en stund”.

Premiären skulle ske i Göteborg våren 2020, men en pandemi kom emellan. Världen stannade totalt. Men nu är GES ute på turné igen – för sista gången. 13 arenor får besök i höst innan allt avslutas med 11 shower på Cirkus i Stockholm.

Tillsammans och var för sig har Glenmark, Strömstedt och Orup mängder av hitsinglar i bagaget, så räkna med en hitkavalkad i Hägglunds Arena – sista gången GES uppträder i Örnsköldsvik. Ett arrangemang av Krall Entertainment och Verställande Byrån.

TÄVLING

1993 uppträdde Orup, Niklas Strömstedt och Anders Glenmark tillsammans i Åre, i en grupp som även bestod av Micke Syd och Tommy Ekman. Vad kallade de sig?

Mejla ditt svar till tavling@7an.se så deltar du i utlottningen av biljetter. Vi drar fem vinnare som får två biljetter var.
Senast 16 september vill vi ha ditt svar.

Dela med dig av denna artikel på: